A.S.R.V. ASCRUM Amsterdam

Trip 2014

Thursday 29 May 2014
00:00 - 02:00
Geert Hogen Esch
Share via
FacebookTwitter
https://www.pitchero.com/clubs

Waarde leden, amices, avunculi, ereleden, AA en Jonghe Honden,

Het is weer tijd voor Ascrum om op internationale gronden het vrouwelijk schoon te bezwangeren en het tuig wat zich zogenaamd man noemt de grond in te stampen op het rugbyveld. Na kortstondig overleg is er unaniem besloten om dit jaar het land van de bunga bunga-feestjes aan te doen. Niet naar het dure Milaan of Rome, maar naar dé studentenstad van Italië BO – LO – GNA. Hier zullen we genieten van goedkoop wijn, glad uitgaan en belladonna’s in overvloed. Dit alles zal plaatsvinden in het weekend van 29 mei t/m 1 juni (voor werkende leden: 29 mei is hemelvaart, dus een vrije dag!).

Tijdens ons verblijf zal Ascrum naast op audiëntie gaan bij ex-premier en toy-boy Berlusconi, ook enkele wedstrijden spelen tegen een studententeam van de Universiteit van Bologna. Ook zal er zoals elk jaar een Heerendiner plaatsvinden, dit jaar geheel in Italiaanse stijl. Daarnaast hebben we nog een aantal uitstapjes in de planning (denk aan wedstrijd spaghetti slurpen, druiven stampen en natuurlijk de botanische tuinen van Bologna).

Voor dit grandioos weekend hoeft een studerend lid slechts 350 euro te betalen. We hebben voor Jonghe Honden, werkende leden en AA een apart prijsklasse gemaakt:
- JH: €300
- Werkend lid: €400
- AA: €450

Om je hiervoor in te schrijven hoef je alleen onderstaand google docs formulier in te vullen (voor 8 december 2013)! Benodigde gegevens:
1. Naam zoals in paspoort vermeld
2. Geboorte datum
3. Soort lid (JH/studerend lid/werkend lid/AA)
4. Shirtmaat
5. Rekeningnr.

Klik hier om je in te schrijven!

We gaan zeer binnenkort al tickets boeken, dus de inschrijving sluit de 8e van december al (erna inschrijven kan ook, maar dan kunnen de kosten hoger zijn). Er zal dan in termijnen geld gesnoept worden van uw rekening. De eerste termijn zal al in de week van 9 december geïncasseerd worden en dit bedrag zal 75 euro zijn; dit om de vliegtickets te kunnen boeken. Daarna zal er vanaf 25 januari in 5 gelijke termijnen het resterende bedrag door h.t. Quaestor Depla van uw rekening geïncasseerd worden. Dit betekent voor een studerend lid dat u slechts 45 (!) euro per maand hoeft af te staan voor een lang weekend vertier met uw enige vrienden.

Van IJzer,

De Tripcie
Yousif Dawood
Geert Hogen Esch
Thijs de Rooij
Guillaume Engelen
Teun Mesman

Further reading
This is a past event