Club app icon

Pitchero Club

The best way to keep up to date with GRUND 1986 FC

View

TÁRSASÁGI ADÓ

Tisztelt Támogató!

Először is szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, hogy az elmúlt időszakokban TAO támogatásukkal hozzásegítették egyesületünket, a Grund 1986 FC-t a sportfejlesztési programjában kitűzött célok megvalósításához.

Eddigi támogatásuk eredményeként a mindennapi feladataink színvonalasabb és gondtalanabb elvégzése mellett olyan programokat tudtunk biztosítani a nálunk sportoló gyerekeknek és fiataloknak, amelyeket a támogatások nélkül biztosan nem tudtunk volna. A teljesség igénye nélkül csak néhány példa: 2015. május végén 32 csapat részvételével ismét megrendeztük a két napos Grund Foci Fesztivált, minden korosztályunkkal részt vettünk nagyon sok hazai és néhány nemzetközi tornán, az immár hagyománynak számító Grund Ovi Foci Tornánkon 17 környékbeli óvodából több, mint 130 apróság kergette boldogan a labdát.

Legnagyobb eredményünk, hogy a 2014. tavaszán elkészült 20x40 m játékterű kis műfüves pályánk fölé megvalósítottuk a sátorborítást, és megoldottuk fűtését is. Így a téli időszakban az időjárási hatásoktól függetlenül biztosítani tudtuk az edzéseket, hétvégenként pedig tornákat szerveztünk a különböző korosztályú csapataink versenyeztetésére.

Őszintén reméljük, hogy vállalkozásuk ezt az évet is sikeresen fogja zárni, és ismét módjukban áll társasági adójukkal egyesületünket támogatni.

A Grund 1986 FC honlapján, www.grund1986fc.hu , a /CLUB INFO - Társasági adó/ útvonalon elérhető a 2015-2016. évre jóváhagyott sportfejlesztési programunk, az MLSZ 2015. november 11-én kelt jóváhagyó határozata és a Támogatói szándéknyilatkozat űrlap.

Mivel az MLSZ által az ügyintézésre megszabott határidők miatt viszonylag kevés idő áll rendelkezésre, kérjük, szíveskedjenek mielőbb jelezni egyesületünk felé, hogy számíthatunk-e támogatásukra.

Amennyiben kérdésük van a lebonyolítással kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel és köszönettel

Buzsáky Ákosné
Grund 1986 FC
06-30-9418568

Where next?

TAO 2016-17 ÉVAD MLSZ 11531 2016 Jóváhagyó Határozat GRUND 1986 FC TAO Jóváhagyott Sportfejlesztési Program 2

Affiliations

Club sponsors