Geweldige bondsdag voor de Turven en Benjamins

3 years ago By Jan Seignette

Er was ingeschreven met 1 team en om 9:30 waren er 11 man aanwezig. 9 man in het veld en 2 wissels, dus een goed uitgangspunt ...

....om de ander aanwezige teams eens te laten zien wie 't Gooi is.

 

Op het programma stonden 5 wedstrijden. Onze tegenstanders waren Delft 1, Delft 2, Bassets, Haarlem en we eindigde met een wedstrijd tegen REL.
Tegen Delft 1 is met 4-1 ruim gewonnen door goede pass-techniek. De tweede wedstrijd tegen Delft 2 was met 3-2 een nipte overwinning waarbij door de snelle aanvallen van Delft 2 goed getackled moest worden. De derde wedstrijd tegen Bassets moest pas echt bevochten worden. Na een 3-0 achterstand bij rust is er door hard werken en de koppen niet te laten hangen uiteindelijk toch gewonnen met 6-3. Goed werk mannen. Helaas was de accu even leeg tegen Haarlem en werd de vierde wedstrijd verloren met 3-5. Deze tegenslag kwamen onze Benjamins weer snel te boven en met de laatste restjes energie werd in een spannende pot Rugby, waarbij de ruststand nog 0-0 was, gewonnen met 3-2. 1 verloren, 4 gewonnen een geweldig resultaat.

Dinsdag en donderdag weer lekker trainen met z’n allen.

Let op, aankomende week zijn er geen wedstrijden, maar de 31 e spelen we thuis en willen we wel weer 2 team opstellen.

 

Where next?

Finale NK Mini's met 't Gooi De Mini's van t Gooi hebben in een heel zware poule zich mooi staande gehouden en geplaatst voor de finale a.s. zaterdag in Deventer!
Eerste stap is genomen, 3-11 De winst op Diok afgelopen zaterdag is de eerste stap, maar de marge is klein.

Comments

Loading comments
 
Fixtures
Sun 14 Feb
h
Colts Haarlem
League 13:00
a
2nd XV RRC 1
League 14:30
Sun 21 Feb
a
2nd XV Cas RC 2
League 14:30
 

News sponsors

Club sponsors