Het hek moet en gaat dicht

3 years ago By Jan Seignette

Als bestuur hebben we besloten het hek bij het hoofdveld voortaan gesloten te houden op zowel speeldagen als trainingsavonden.

Alleen voor aanvoer van goederen en hulpdiensten mag en gaat het open. We kunnen en willen de verantwoordelijkheid niet meer nemen dat er een keer iets fout gaat wanneer het open staat en kinderen in een onbewaakt ogenblik het hek uitgaan of dat er iets gebeurt bij het afzetten van kinderen of volwassenen. Natuurlijk is het ieders eigen risico, maar we willen het graag voorkomen. De ingang van het sportpark is bij het grote parkeerterrein en we proberen het hek aan het begin van het speelterrein open te houden, maar kunnen dit niet garanderen, mede vanwege het beleid van andere verenigingen. Verder is het uit den boze te parkeren bij Van de Water. We willen graag een goede relatie met onze buren! We hopen uiteraard op jullie begrip en medewerking. Het bestuur.

 
 

Where next?

Titel naar Hilversum Iedereen was het er gisteren wel over eens. Hilversum speelde sterker en verdiende de titel. Dichtbij, niet gewonnen maar een mooi seizoen.
Finale NK Mini's met 't Gooi De Mini's van t Gooi hebben in een heel zware poule zich mooi staande gehouden en geplaatst voor de finale a.s. zaterdag in Deventer!

Comments

Loading comments
 
Fixtures
Sat 13 Feb
a
Turven, Benjamins en Mini's Alkmaar rfc
Friendly 10:00
h
Cubs 1 Waterland 1
League 11:00
h
Junioren Twente 1
League 12:00
Sun 14 Feb
h
Colts Haarlem
League 13:00
a
2nd XV RRC 1
League 14:30
 

News sponsors

Club sponsors