Rugby Club 't Gooi

Rugby Club 't Gooi

Poort wegens omstandigheden gesloten!

By Jan Seignette, 16th Jul 2012

Erg belangrijk voor de club is De Poort. De club groeit en we moeten de organsiatie anders gaan aanpakken. Jarenlang fantastisch bestiert door Jack en Peter, maar ook zij hebben extra handen nodig. Anders kunnen we De Poort sluiten 'vanwege omstandigheden'.
Hoe willen we de organisatie er uit laten zien?
Deelgebieden: per deelgebied zal iemand eindverantwoordelijk worden en tevens aansturing geven:
- overall: aansturing gehele team, bruto marge verantwoordelijk. Tevens verantwoordelijk voor het integreren van PINBox oplossing vanuit Rabobank (penningmeester);
- inkoop: opbouwen en onderhouden contacten met leveranciers (bijvoorbeeld, Bavaria, AH, Hocras, Stefo, BWK). Echter ook productrange moet uitgebreid worden (Peter Akkermans en Jack Heer)
- barbezetting; grote verplichting voor leden. Dwz dat alle seniorenteams ingedeeld gaan worden en ouders van jeugdteams. Daarnaast ook Cv100 en overige leden (diverse posities vacant);
- schoonmaak en onderhoud: contact met schoonmakers en BSO betreffende schoonmaak. Voorraadbeheer voor schoonmaak en technisch onderhoud van de bar & keuken. Er kan geen drank en etenswaren meer vrij voorhanden zijn. Tevens verantwoordelijk voor BBQ’s, terras en kleedkamers (vacant);
- evenementen: verantwoordelijk voor organisatie ter ondersteuning van evenementen zoals bondsdagen, toernooien, eten tijdens thuiswedstrijden 1e team, sponsorbijeenkomsten, senioren- en kerstdiner, etcetc. (vacant)

Natuurlijk is er ondersteuning vanuit de penningmeester (Piet Hein), maar helder is dat we extra gemotiveerde handen nodig hebben.

We zoeken moet SPOED leden, ouders en familie die De Poort willen bemannen.
Meld je (nog voor je vakantie) aan bij Piet Hein Govers (penningmeester@rugbyclubgooi.nl, 06-51330137)) en zorg er voor dat we het komende seizoen een fantastisch team achter in De Poort hebben staan.

Comments

or Register to add a comment