Titel naar Hilversum

3 years ago By Jan Seignette

Iedereen was het er gisteren wel over eens. Hilversum speelde sterker en verdiende de titel. Dichtbij, niet gewonnen maar een mooi seizoen.

Natuurlijk was er de kater gisteren, maar het was ook helder wie de titel verdiende. Ging het in het begin van de wedstrijd nog gelijk op, na het vroegtijdig wegvallen van Jerker en de snel uitgespeelde try van Hilversum leek het op. De voorwaartsen van 't Gooi konden het verschil niet maken en de lijn van Hilversum speelde snel en effectief. 18-0 met de rust. Na de rust veranderende het beeld niet. Hilversum liep snel verder uit en daarmee was de wedstrijd wel gespeeld.
Al onze felicitaties aan Hilversum. We zien elkaar volgend jaar weer. En beterschap natuurlijk voor Allard die deze week met een acute blindedarmontsteking werd opgenomen.

 
 

Where next?

Cubs: Wat een seizoen! Afgelopen zaterdag werden Gooidogs Cubs 1 kampioen van hun poule met het maximaal haalbare 40 punten uit 5 wedstrijden.
Het hek moet en gaat dicht Als bestuur hebben we besloten het hek bij het hoofdveld voortaan gesloten te houden op zowel speeldagen als trainingsavonden.

Comments

Loading comments
 
Fixtures
Sat 13 Feb
h
Cubs 1 Waterland 1
League 11:00
h
Junioren Twente 1
League 12:00
Sun 14 Feb
h
Colts Haarlem
League 13:00
a
2nd XV RRC 1
League 14:30
 

News sponsors

Club sponsors