BEMUTATKOZÁS

BEMUTATKOZÁS


Ismertető a csapat eddigi sikereiről, és nevelt játékosairól

Mint nevéből is kiderül, egyesületünk több mint húsz évvel ezelőtt alakult. Kizárólag utánpótlás neveléssel foglalkozunk. Megalakulásunk óta több száz gyermek tanulta itt a labdarúgás alapjait, akik közül, ifjúsági -, olimpiai – és utánpótlás válogatottak kerültek ki, többen pedig már az élvonalban is bemutatkozhattak. Buzsáky Ákos az MTK Hungária FC, az FC Porto az Academica Coimbra, a Plymouth Argyle FC, jelenleg Queens Park Rangers, Felföldi Csaba a Siófok, Németh Norbert a Kispest, a Győr és a Vasas, , Rédei Ádám az MTK Hungária FC, Takács Zoltán a Kispest, Vörös Péter az MTK Hungária FC, a Szeged, a Békéscsaba, a Balaton FC és a Lombard Pápa Petneházi Márk a Plymouth Argyle FC jelenleg a ZTE színeiben játszottak – játszanak az első osztályban hazánkban, illetve külföldön. (Bővebben lásd. az Egykori játékosaink) linknél.

A klub egyik legfontosabb célkitűzése az, hogy sportolói számára – óvodás kortól kezdve – megteremtse azokat a feltételeket melyekkel az ifjúsági kor végére az egyénenként elérhető legmagasabb – esetenként “külföldképes” – tudásszint birtokába kerülhessenek a gyerekek. Jelenleg több korosztályban közel 300 gyereket foglalkoztatunk.

Célkitűzésünk helyességét a felsorolt játékosok sikeres pályafutása és az eddigi eredményeink – Hungaria Kupa győzelem 1990-ben és 1995-ben, Upper Austria Cup 1. helyezés 1996-ban, 1997-ben, 2001-ben, 2003-ban és 2004-ben, korosztályos bajnoki címek az itthoni bajnokságokban, valamint brazíliai, svédországi, olaszországi, németországi és szlovákiai sikerek – igazolják.

Eredményeinknek köszönhetően, - melyek a sajtóban is rendszeresen helyet kapnak, - reklámhordozó szerepünk egyre jelentősebb. Ezáltal tudjuk viszonozni a gyermekeink sportolását segítő támogatásokat.