Egy kis történelem
SPORTTELEPÜNK 1 of 2

1. Egy kis történelem


Egy kis történelem

Valamikor régen sóderbánya volt, ezért a helybeliek "Gödör" ill. "Bánya" néven is ismerik. Már több évtizede annak, hogy kizárólag sportcélokat szolgál, elsősorban a labdarúgást. Elődeink, akik itt működtek, régi rákoshegyi egyesületek voltak, aztán a mindenkori kezelői ill. tulajdonosi joggal rendelkező cégek klubcsapatai, mint az Irodagéptechnika Vállalat, az Aszfalt Útépítő Vállalat. Egyesületünk használatába 2006. augusztusában került, mind a klubház, mind pedig a pályák eléggé elhanyagolt állapotban.
Az első évben a legfontosabb tennivalókat végeztük el, hogy a nálunk sportoló gyerekek labdarúgó oktatásához szükséges alapvető feltételeket biztosítani tudjuk, és emellett kellemesebb környezetben tudjuk fogadni őket. A 2007-es év őszétől nagyszabású pálya felújítási programba kezdtünk, melynek részeként 1. lépésként salakborítás került az eddigi földes-kavicsos pályára.
2. lépésként elkezdődtek a meglévő füvespálya átalakításához szükséges földmunkák, mely a főpálya megfordítását és mellette egy edzőpálya kialakítását eredményezte. Az így nyert kb. 13000 m2-es területet automata locsolórendszerrel láttuk el, és 2008. szeptember 12-én elkezdődött a füvesítés.

KÉPEK