FŐTÁMOGATÓINK - Auto Derzbach
FŐTÁMOGATÓINK - Strausz Autógumi
FŐTÁMOGATÓINK - CARGOVISTA
TÁRSASÁGI ADÓ 1 of 9

1. TAO Támogatás Sportefejlesztési Program


Tisztelt Támogató!

Először is szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, hogy az elmúlt időszakokban TAO támogatásukkal hozzásegítették egyesületünket, a Grund 1986 FC-t a sportfejlesztési programjában kitűzött célok megvalósításához.

Eddigi támogatásuk eredményeként a mindennapi feladataink színvonalasabb és gondtalanabb elvégzése mellett olyan programokat tudtunk biztosítani a nálunk sportoló gyerekeknek és fiataloknak, amelyeket a támogatások nélkül biztosan nem tudtunk volna.

A teljesség igénye nélkül csak néhány példa:

2017. május végén 32 csapat részvételével ismét megrendeztük a két napos Grund Foci Fesztivált, minden korosztályunkkal részt vettünk nagyon sok hazai és néhány nemzetközi tornán, az immár hagyománynak számító Grund Ovi Foci Tornánkon 17 környékbeli óvodából több, mint 130 apróság kergette boldogan a labdát.

Legnagyobb eredményeink:

- a 2014. tavaszán elkészült 20x40 m játékterű kis műfüves pályánk fölé megvalósítottuk a sátorborítást, és megoldottuk fűtését is. Így a téli időszakban az időjárási hatásoktól függetlenül biztosítani tudjuk az edzéseket, hétvégenként pedig tornákat szervezünk a különböző korosztályú csapataink versenyeztetésére

- 2017. év elején befejeztük a régi öltöző épület felújítását, ahol újabb két öltöző szaniterhelyiségekkel, valamint szertár-raktár és a pályák karbantartásához szükséges gépek elhelyezésére szolgáló tárolóhely került kialakításra

- 2017. nyarán átadásra került a 100x64 m méretű, világítással ellátott nagy műfüves pályánk

- 2018-ban elkészült a nagy műfüves pálya építése utáni tereprendezés és parkosítás, valamint a sporttelep aszfaltozott útjainak helyreállítása

Őszintén reméljük, hogy vállalkozásuk ezt az évet is sikeresen fogja zárni, és ismét módjukban áll társasági adójukkal egyesületünket támogatni.

Mivel az MLSZ által az ügyintézésre megszabott határidők miatt viszonylag kevés idő áll rendelkezésre, kérjük, szíveskedjenek mielőbb jelezni egyesületünk felé, hogy számíthatunk-e támogatásukra.

Amennyiben kérdésük van a lebonyolítással kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésükre.

Üdvözlettel és köszönettel
Buzsáky Ákosné
Grund 1986 FC
06-30-9418568

doc

Támogató Szándéknyilatkozat

29.0KB
Download