FŐTÁMOGATÓINK - Auto DerzbachFŐTÁMOGATÓINK - Strausz AutógumiFŐTÁMOGATÓINK - CARGOVISTA
BOZSIK TORNA 2003 ( U11 )

BOZSIK TORNA 2003 ( U11 )

By Vörös András
22 September 2012
Share via
FacebookTwitter
https://www.pitchero.com/clubs

Egy kis megilletődöttség az elején, nagyszerű játék, és izgalmas meccsek a végén. Ez volt az első BOZSIK TORNÁNK "nagy" pályára!


Idén ugyebár már 6+1 játékossal, 5x2-es kapukra, keresztbe nagy pályán játszunk. Mindez egy kicsit még furcsa volt a srácoknak, és kellett egy-két mérkőzés, hogy belerázódjunk, de a végére mindkét csapata remekül játszott.

Izgalmasan kezdődött a torna, hiszen két csapatunk ( GRUND Fehér, GRUND Kék ) egyből egymás ellen kezdett. Ezúttal a Fehéreknek jött ki jobban a lépés. Fehér Márk és Tallárom Dominik is nagyon elszántan és eredményesen futballozott.

A torna legizgalmasabb párharcát minden bizonnyal a GRUND Fehér csapat IKARUS BSE II elleni mérkőzése hozta. Kezdeti bizonytalanságunkat kihasználva az IKARUS 2-0-ás előnyt szerzett, és bizony azt gondolhatták, hogy könnyű győzelemben lesz részük. Innentől viszont sebességet váltottunk és ügyes, gyors játékunknak, rettentő harcos mentalitásunknak köszönhetően sikerült megfordítani. Fedor Milán, Mennich Nándi, Gyurán Botond,Tallárom Dominik, Borics Dani, Lengyel Patrik és Fehér Márk elsősorban a támadásoknál, Nagy Bálint és Kókai Levente a védekezésben nyújtott kiváló teljesítményt. A kapu érintetlenségéről Fodor Martin gondoskodott. A mérkőzést végül is Dominik, Milán ás Nándi góljaival 3-2-re nyertük meg.

A GRUND Kék csapata is az utolsó meccsére tartogatta a legjobb formáját. Az RKSK II ellen egy igazán izgalmas, sok helyzetet hozó meccsen 0-0-ás döntetlent ért el. Ipacs Marci - nem csak ezen a meccsen - remekelt a Kékek kapujában, Seregi Junior tarthatatlanul száguldozott fel-alá a bal oldalon, szebbnél szebb támadásokat vezetve. A csapat keménységét és harcosságét pedig Nyíri Balázs Tarcsay Barna és Smith Ben garantálták. Ugyan a gólok és így a győzelem ezúttal elmaradt, de a csapat joggal lehet büszke erre a teljesítményére.

Eredmények:

Grund Fehér - Grund Kék 2:0
Grund Fehér - Ikarus III 0:3
Ikarus II - Grund Kék 3:0
Grund Fehér - RKSK II 0:2
Ikarus III - Grund Kék 7:0
Ikarus II - Grund Fehér 2:3
RKSK II - Grund Kék 0:0

Csapatok:

GRUND II. (Fehér) csapat:

Gyurán Botond, Fodor Martin, Kókai Levi, Fehér Márk, Mennich Nándi, Fedor Milán, Nagy Bálint, Borics Dani, Tallárom Dominik

GRUND III. (Kék) csapat:

Ipacs Marci, Tarcsay Barna, Seregi Junior, Martonosi Bendegúz, Kovács Márk, Smith Ben, Nyíri Balázs, Belcsák Bálint, Kerti Beni

Share via
FacebookTwitter
https://www.pitchero.com/clubs