Naisille 7-rugbyn alkeiskurssi lokakuussa!

Naisille 7-rugbyn alkeiskurssi lokakuussa!

By Satu Raudasoja
20th September 2016
Share via
FacebookTwitter
https://www.pitchero.com/clubs

Beginners course for women in October, starting on Tuesday 11.10. The team is looking for new players to join the 7's rugby season!


Nyt naiset pääsevät oppimaan olympialaji 7-rugbyn perusteita!

Warriors ladies järjestää 7-rugbyn alkeiskurssin Talin jalkapallohallissa:
Tiistaina 11.10. klo 20:45-22:30
Sunnuntaina 16.10. klo 17:30-19
Tiistaina 18.10. klo 20:45-22:30

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietoa lajista. Joukkueemme etsii uusia naisia pelaajiksi, mutta toki voit osallistua myös vaikka et uutta lajia ajatellutkaan aloittaa. Kurssi on ilmainen.

7-rugby on vauhdikas ja näyttävä kontaktilaji, jota pelataan jalkapallokentän kokoisella kentällä kaksi kertaa 7 minuutin erä. Pelaajia kentällä on 7 per joukkue, josta lajin nimikin tulee. Suomen naisten 7-rugbymaajoukkue on vuonna 2016 pelannut Euroopan korkeimmassa sarjassa mm. olympialaisissa pelannutta Ranskan joukkuetta vastaan. Jos olet urheilija ja Suomen edustaminen kiinnostaisi, on lajin ja seuramme kautta mahdollista päästä maajoukkueen treenirinkiin!

Jos tavoitteet eivät ole aivan näin korkealla - älä huoli! Warriors ladies pelaa talvikauden sarjaa kahdella joukkueella: Black ja Gold. Black-joukkueen tavoite on voittaa 7-rugbyn mestaruus ja joukkueessa on myös maajoukkuepelaajia. Gold-joukkueen tavoitteena sen sijaan on oppia lajia ja pitää hauskaa. Näin ollen sopiva joukkue ja peliaikaa löytyy kaikentasoisille pelaajille.

Tule kokeilemaan! Mukaan tarvitset lenkkarit tai nappulakengät (nappiksilla pito on parempi tekonurmella), vaatteet, joista voi repiä (esim shortsit ja t-paita, voi olla myös pitkät trikoot koska pyörimme maassa varmasti) ja juomapullon. Jätä korut, kellot yms pois treenin ajaksi. Jos omistat hammassuojat, ota mukaan, mutta pärjäät alkeiskurssilla ilmankin.

Nähdään lokakuussa!
Tapahtuman FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/768405809968712/

Share via
FacebookTwitter
https://www.pitchero.com/clubs